Dé communicatietool voor artsen en verpleegkundigen

CONNECT is de eerste tool in een gehomologeerd softwarepakket voor zelfstandige thuisverpleegkundigen, die een veilige en vlotte communicatie garandeert tussen huisartsen en verpleegkundigen.

CONNECT zorgt ervoor dat verpleegkundigen relevante berichten, observaties, foto's en bijlagen digitaal kunnen versturen naar de huisartsenpraktijk.   Dat gebeurt via de e-healthbox en is uniek in België.  Als arts kan u dankzij die snelle uitwisseling van informatie de toestand van uw patiënt beter inschatten. 

Om er actief op in te spelen, kan u zelf ook reageren op de berichten die u krijgt.  Op die manier verloopt het delen van informatie een pak vlotter.   CONNECT tilt zo ook de kwaliteit van de zorg naar een hoger niveau.

CONNECT is compatibel met alle huidige medische softwarepakketten.  U hoeft dus niets te installeren.

Het verschil is dat u met CONNECT ook communicatie ziet van verpleegkundigen. 

Dat is handig, geeft minder administratieve rompslomp en biedt vooral een betere zorgverlening voor uw patiënten.

 

De voordelen van CONNECT

Veilig

De berichten, foto's en andere communicatie verlopen via de e-healthbox van de overheid.

Dat is een volledig gecontroleerde en veilige omgeving. Zo wordt de informatieveiligheid, de privacy van de patiënt en de zorgverlener en het medische beroepsgeheim gewaarborgd.

Vertrouwd

U hoeft geen aanpassingen te doen aan de software die u nu gebruikt. U hoeft ook geen extra software te downloaden of te installeren.  Wat wel verandert, is dat op uw huidige software nu extra informatie van verpleegkundigen kan verschijnen.  Daar kan u dan snel me aan de slag, want CONNECT heeft geen lang leerproces nodig.

Betere zorg

CONNECT biedt voordelen voor alle betrokken partijen.  Als arts bent u up to date over de patiënten en kan u de behandelingen volgen.  De verpleegkundigen kunnen rekenen op snelle feedback.  En de belangrijkste partij, de patiënten, kunnen rekenen op een vlotte verzorging.

Snel

De tool zorgt ervoor dat u snel op de hoogte bent van veranderingen bij de patiënt.  Een verpleegkundige komt vaak dagelijks bij patiënten dus zijn hebben een goed zicht op het genezingsproces.  Zij sturen u updates waarop u feedback kan sturen.  U bent dus veel sneller op de hoogte, ook van eventuele complicaties, en u kan de behandeling sneller aanpassen.

 
 

Testimonials

"Dankzij Connect konden we zien dat de arts op huisbezoek kwam na een bericht van ons en ook dat de behandeling aangepast werd aan onze notities."

 

- Jo Van Raemdonck

Regioverantwoordelijke

Sint-Gillis-Waas

vrouw Typen

 

"Een zeer handig instrument om te communiceren!"

 

- Flore Dewulf

Huisarts

Nurse maken van aantekeningen

"CONNECT is een veilige en handige tool om te communiceren over patiënten.  Vooral voor het opvolgen van parameters is het een meerwaarde!"

 

- William Alloo

Huisarts

Contact

Wil je graag meer weten over CONNECT?  Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

ZorgConnect

Nieuwe Steenweg 106

9140 Elversele

info@zorgconnect.be

www.zorgconnect.be

0800 12 201

 
  • LinkedIn - ZorgConnect
  • Facebook - ZorgConnect