Wat deden we in 2019?

ZorgConnect heeft enkele jaren van groei en transformatie achter de rug, maar we blijven niet bij de pakken zitten. We hebben een duidelijke visie over waar we naartoe willen als organisatie en hebben ook in 2019 verschillende stappen in die richting gezet.

Praktijkcoaching

Er wordt binnen ZorgConnect sterk geïnvesteerd in coaching. De job van een praktijkcoach omvat dus heel wat boeiende facetten en is continu in evolutie. In 2019 werkten we daarom een nieuwe beleidsvisie op praktijkcoaching uit, samen mét de coaches.

 

Samenwerkingen

Een belangrijk element in het DNA van ZorgConnect is het streven naar maximale samenwerking

met partners die dezelfde visie hebben op thuisverpleging en thuiszorg. ZorgConnect is in die samenwerkingen een transparante, voluntaristische en loyale partner die steeds streeft naar het

vinden van raakpunten die alle betrokken organisaties beter kunnen maken.

Ook dit jaar ging ZorgConnect een aantal nieuwe samenwerkingen aan die heel wat voordelen bieden

op het vlak van de kwaliteit en continuïteit van de zorg. 

 

ZorgCentrale

In 2019 stelden we met trots ons eigen ZorgCentrale-aanbod voor. In het kader van zorgcontinuïteit kunnen onze patiënten op ieder moment van de dag én in nood geholpen worden.

Door de introductie van de ZorgCentrale vinden cliënten steeds meer diensten onder één dak. Deze zorgcontinuïteit zorgt ervoor dat we cliënten in om het even welke situatie kunnen helpen: thuisverpleging, thuishulp, strijkdiensten en nu ook hulp in noodsituaties. Stap voor stap groeien we naar een organisatie die voor alle aspecten van zorgverlening ingeschakeld kan worden.

 

Het jaarverslag