Snelkoppelingen in EasyNurse

Het gebruik van de snelkoppelingen op het startscherm van EasyNurse zorgen ervoor dat je snel, eenvoudig en efficiënt direct doorgestuurd wordt naar de website van ZorgConnect, het klantenportaal 'Mijn dossier' of het meldingsformulier  .
De link zal automatisch geopend worden in een webbrowser. 
Eenvoudiger kan dus niet...

startscherm easynurse

Tutorial in de kijker

Medicatieschema aanmaken of wijzigen

Het is altijd handig om het recentste medicatieschema van je patiënt te kunnen raadplegen in EasyNurse. Hoe moet je een nieuw medicatieschema opmaken of wijzigen zodat het ook steeds zichtbaar is in de app? Bekijk onze tutorial die je alvast op weg zal helpen. 

Liever interesse in onze andere tutorials? Geen probleem, het volledige aanbod kan je terugvinden via Mijn dossier - tutorials'.

Synchronisatieprobleem opgelost

Het probleem waarbij bevestigde bezoeken via eID neutraal kleuren of waarbij de synchronisatie tussen app en desktop niet perfect verliep is opgelost.

Achterliggend werd een stabiele oplossing voorzien waarbij alle acties in de app steeds worden opgeslagen en waarbij deze succesvol worden gesynchroniseerd.
Op deze manier is de app weer verder geoptimaliseerd. 

synchronisatie

Nakijken synchronisatie

Wil je nakijken of alle gegevens correct gesynchroniseerd zijn in de EasyNurse app? 

Open de EasyNurse app en klik op je werklijst. In de linker bovenhoek zal je een vinkje zien staan. Als je hierop klikt krijg je een gedetailleerd overzicht. Zijn er toch nog gegevens niet gesynchroniseerd zal hier een cijfer staan en kan je manueel een synchronisatie uitvoeren. 

Op deze foto zie je dat alle gegevens correct werden verwerkt. 

 

synchronisatie

Tutorial in de kijker:

Katz-schaal raadplegen

Wil je weten hoe je snel en efficiënt de detailscore van de katz-schaal kan bekijken in de app?