Onderaan EasyNurse desktop kan je het infomenu vinden. Hierin staat nuttige informatie zoals de actuele versie van de mobiele app en aankomende webinars of opleidingen. 

Er is ook een herinneringsscherm zichtbaar met een overzicht van:

  • vervallen toiletaanvragen
  • vervallen delegeerbare zorgen
  • meldingen Connect, eHealthBox

 

Tip: vergeet niet naar onder te scrollen zodat je geen herinneringen misloopt. 

infomenu

Tutorial in de kijker

Huisarts als contactpersoon aanmaken

Het is zeer belangrijk om bij elke patiënt een huisarts te registreren. Je kan de huisarts enkel toevoegen via EasyNurse desktop. 

De gegevens van de huisarts is essentieel. Denk hierbij maar aan een valincident of een plotse gebeurtenis tijdens de zorg. Je kan steeds snel en eenvoudig de contactpersonen (waaronder de huisarts, ziekenhuizen en andere zorgverleners of contactpersonen) opzoeken en contacteren. 

 

Liever interesse in onze andere tutorials? Geen probleem, het volledige aanbod kan je terugvinden via Mijn dossier - tutorials'.

In versie 22.08.03 zitten deze keer minder zichtbare issues maar werd er volop ingezet om de architectuur en Sentry-logging (registratie van uitzonderingen en afwijkende acties) van de EasyNurse app te verbeteren. 

smartphone

Langere levensduur van je zwarte kaartlezer? 

Zoals jullie weten is de zwarte kaartlezer zeer gevoelig. We willen hierbij enkele tips meegeven om de levensduur te optimaliseren:

  • Laat de kaartlezer niet vallen. Een val, klop, impact kan het contact naar de batterij, de batterij zelf of de chiplezer beschadigen. 
  • De kaartlezer enkel opladen met de bijgeleverde kabel (let op: max 220V bij het opladen)
  • Laat de kaartlezer niet in de wagen liggen (te hoge temperatuur)
  • Indien er stof of vuil in de sleuf van de kaartlezer zit kan je de kaartlezer reinigen door een droog wattenstaafje te gebruiken. 
  • Gebruik een neklanyard ipv de kaartlezer in je broekzak of verpleegschort te steken
  • ...

Draag zorg voor jezelf en je kaartlezer 😉

 

 

tips

Update je EasyNurse app

Vergeet zeker niet maandelijks je EasyNurse app te updaten in de Stores (of stel in dat je de updates automatisch ontvangt). We merken soms op dat gebruikers problemen ervaren met de app, maar dit kan deels te wijten zijn aan het gebruik van een oudere versie.

Je kan de laatste versie altijd op deze pagina nakijken of in EasyNurse desktop. Momenteel is de laatste versie 22.08.03.

update

Nakijken synchronisatie

Wil je nakijken of alle gegevens correct gesynchroniseerd zijn in de EasyNurse app? 

Open de EasyNurse app en klik op je werklijst. In de linker bovenhoek zal je een vinkje zien staan. Als je hierop klikt krijg je een gedetailleerd overzicht. Zijn er toch nog gegevens niet gesynchroniseerd zal hier een cijfer staan en kan je manueel een synchronisatie uitvoeren. 

Op deze foto zie je dat alle gegevens correct werden verwerkt. 

Zie je, na synchronisatie, toch een cijfer staan? Aarzel niet om een supportvraag in te sturen via Mijn dossier. 

synchronisatie

Tutorial in de kijker:

Contactpersoon aanmaken

Wil je weten hoe je snel en efficiënt een contactpersoon kan aanmaken in de EasyNurse app?