Werken als zelfstandig verpleegkundige

Heb je vragen rond werken als zelfstandig verpleegkundige?

Els

Persoonlijke begeleiding

Zorgverleners die voor het eerste als zelfstandige aan de slag gaan of een eigen praktijk willen starten, zijn bij ZorgConnect aan het juiste adres. Van praktische tips tot praktijkgerichte ondersteuning, wij helpen je op weg zodat jij kan focussen op je passie voor zorg.

Administratie & tarificatie

We nemen de administratie en tarificatie in handen. De facturatie van het remgeld en behandeling van geweigerde facturen worden onder andere door ons opgevolgd. Bovendien zorgen we voor een transparant en gedetailleerd overzicht van de inkomsten en het ereloon.

Coaching & advies

Een ervaren coach kent het werkveld en de zorgomgeving. Zij/hij vormt dan ook het ideale aanspreekpunt en ondersteunt je met onder andere praktische tips, de screening van verpleegdossiers, de verdere opvolging hiervan en tussentijdse coaching.

Uitgebreid netwerk

ZorgConnect heeft een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd in heel Vlaanderen. Deze partnerships zorgen voor de belangenbehartiging van zelfstandige zorgverleners en geven toegang tot nieuwe zorgtypes- en projecten. 

Software & support

Onze eigen software EasyNurse, ontwikkeld door en voor verpleegkundigen, vereenvoudigt en verlicht de administratieve taken. Daarnaast communiceer je met ‘Connect’ en ‘eHealthBox’ vlot tussen alle betrokken partijen (behandelende arts, ziekenhuis…). Ook via onze eigen helpdesk zijn wij steeds bereikbaar voor allerhande zorgvragen.

Beroepsvereniging

Als beroepsvereniging vertegenwoordigen we de belangen van zelfstandige zorgverleners in diverse overlegfora en beslissingsorganen. Ook engageren we ons in projecten die een meerwaarde betekenen voor de zorg in zijn totaliteit en we houden onze leden op de hoogte van alle regelgevingen en wijzigingen.

Opleidingsaanbod

Levenslang leren is mogelijk door ons ruim aanbod e-learnings, opleidingen en webinars. Zowel interne experten als externe docenten zorgen voor een boeiende en gevarieerde kalender. Bovendien herbekijk je webinars onbeperkt, waar en wanneer jij dat wil.

Aansluiting bij zorgcentrale

Door aansluiting op de zorgcentrale heb je de mogelijkheid om jouw patiënten 24 uur op 24 garantie te geven op zorg. Een regionale interventiedienst is beschikbaar voor noodsituaties.

Gwenny
Onze zorgverleners aan het woord
Bel ons nu

Benieuwd waarom Gwenny koos voor ZorgConnect?

Ze vertelt het jou graag zelf op (+32)478 65 78 23

Praktijkcoach Kim

Sluit aan bij ZorgConnect

En focus op je passie voor zorg.

Kim