Zorgaanvraag

Dit maakt ons uniek

 • Vertrouwd team
  Vertrouwd team
  Onze teams zijn kleinschalig en lokaal verankerd. Hierdoor kan je rekenen op een vertrouwd gezicht om jouw zorg op te nemen.
 • Detailzorg
  Detailzorg
  Een goede behandeling vraagt tijd en die nemen wij. We luisteren aandachtig naar jouw noden en besteden aandacht aan elk detail.
 • Verbindende communicatie
  Verbindende communicatie
  We nemen de regie op van jouw zorg. Dit betekent continu overleg met jou, de mantelzorger en de behandelende arts. We stemmen ook af met andere organisaties die hulp bieden aan huis. Daarnaast ondersteunen we je bij de aanvraag van premies en tegemoetkomingen.

Continuïteit van zorg

Jouw optimale en continue ondersteuning dat is onze zorg. Dankzij onze aansluiting op de zorgcentrale zijn we 24 uur op 24 beschikbaar voor noodsituaties

Continuïteit van zorg

Meer dan 3 goeie redenen waarom je goed zit bij ons.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Bij ZorgConnect hebben we alle kennis en vaardigheden in huis om jou van de beste zorgen te voorzien. Door te werken met kleinschalige en lokale teams kiezen we voor persoonlijke zorg bij jou thuis. Daarnaast doen we ook een beroep op experten in verschillende domeinen zoals diabetes- en wondzorg.

ZorgConnect

"Ik wil graag al mijn zorgverleners van gezinszorg bedanken voor de goede zorgen, alle tijd die ze voor mij vrijmaken én hun luisterend oor. Zonder hen zou ik het echt niet kunnen!"

Marianne

Bepaal zelf wanneer je zorg wil inplannen

En kies voor één van onze verpleegcentra.

Hier kan je terecht voor verpleegkundige zorg op afspraak, in een gespecialiseerde omgeving. Vermijd wachttijden en onnodige doktersbezoeken. Ons ervaren team van zelfstandig verpleegkundigen staat voor je klaar en neemt uitgebreid de tijd om jouw zorgvraag optimaal te behandelen in een volledig ingericht verpleegcentrum.

Onze verpleegcentra  

ZorgConnect
Onco@home
In de kijker

Onco@home

Met Onco@home willen we bepaalde kankerbehandelingen geheel of gedeeltelijk thuis mogelijk maken. Het voornaamste doel is om het aantal ziekenhuisbezoeken en de duur ervan te verminderen en op deze manier de levenskwaliteit te verhogen.

Christel helpt je graag verder!

Jouw zorg, dat is onze uitdaging

Op zoek naar thuisverpleging? Met onze brede waaier aan diensten kunnen we jou vast en zeker verder helpen

Zorgverlener Christel van ZorgConnect