Waarom je goed zit bij ons

 • Door en voor verpleegkundigen
  Door en voor verpleegkundigen
  We spreken jouw taal. Onze coaches zijn ervaren (thuis)verpleegkundigen en kennen het werkterrein waardoor ze zeer gericht coachen en adviseren. Met onze eigen ontwikkelde software vereenvoudigen we de communicatie en verlichten we de administratieve taken.
 • Onafhankelijk
  Onafhankelijk
  Je krijgt de gewenste ondersteuning, maar telkens met behoud van jouw eigen identiteit en stijl. Dankzij persoonlijk coaching, advies en een uitgebreid opleidingsaanbod heb jij alles in handen om jezelf en jouw praktijk naar een hoger niveau te tillen.
 • Op ons kan je rekenen
  Op ons kan je rekenen
  Als beroepsvereniging vertegenwoordigen we de belangen van zelfstandige zorgverleners in diverse overlegfora en beslissingsorganen. Ook engageren we ons in projecten die een meerwaarde betekenen voor de zorg in zijn totaliteit.
Meer dan 3 goeie redenen
Advies en coaching voor zelfstandige zorgverleners

“Jouw zorg, onze uitdaging. Jouw uitdaging, onze zorg.”

Jurgen De Smet
Directeur ZorgConnect

Het ZorgConnect DNA

Passie

In alles wat we doen werken we met overgave, plezier en enthousiasme. Met een warm hart voor onze praktijken geven we elke dag het beste van onszelf. Zo kunnen jij en jouw collega’s groeien in een snel evoluerend zorglandschap.

1

Zorgzaamheid

Met een persoonlijke aanpak staan we dicht bij onze zorgverleners. 

Zo kunnen we heel gericht ondersteunen en helpen waar mogelijk. Samenwerken zit in ons DNA en zorgt ervoor dat de job leerrijk en haalbaar blijft. 

2

Integriteit

We zijn een open en toegankelijke organisatie waar alles bespreekbaar is en vertrouwen centraal staat. Dankzij transparante overeenkomsten en financiële afspraken creëren we een betrouwbare omgeving. Met een open luisterhouding zijn we bereid mee te denken over oplossingen en verbeteringen voor de praktijken en onszelf.

3

Missie

ZorgConnect is een onafhankelijke netwerkorganisatie die zorgverleners wil verbinden in een veilige omgeving waarbij de autonomie steeds behouden blijft. 

We focussen op ondersteuning en opleiding om hen te laten groeien in een snel evoluerende rol in het zorgcontinuüm. Daarnaast hebben we als beroepsvereniging voor zelfstandig verpleegkundigen steeds de belangen van deze bredere beroepsgroep voor ogen in elke samenwerking waarvoor de organisatie zich engageert.

Waarom zit je goed bij ZorgConnect

Visie

ZorgConnect wil zich verder ontwikkelen tot een organisatie die als een betrouwbare en transparante partner deelneemt aan de organisatie van kwalitatieve en geïntegreerde zorg op lokaal niveau. Daarnaast willen we ook participeren in regionale structuren en samenwerkingsvormen.

Ondersteuning voor zelfstandige verpleegkundigen - onze visie

Onze visie in de praktijk

Ethisch charter thuisverpleging

De visie en missie vormen onze basis, maar krijgen pas echt waarde wanneer we deze omzetten in de praktijk. Dat doen we onder andere door actief op zoek te gaan naar samenwerkingen met partners die op dezelfde manier naar zorg kijken.

Daarom plaatsten we als initiatiefnemer onze schouders onder het charter rond ethisch zorgondernemerschap. Hierin staat beschreven hoe thuisverpleegorganisaties of -praktijken zich dienen te gedragen bij een onderlinge samenwerking of ten opzichte van elkaars patiënten en zorgverleners. Het charter laten gelden als dé basis voor integere en kwalitatieve zorg, dat is de ambitie.

Alle info over het charter thuisverpleging vind je hier

Praktijkcoach Patricia

Sluit aan bij ZorgConnect

En focus op je passie voor zorg.

patricia