Zorgverlener
 • Door en voor verpleegkundigen
  Door en voor verpleegkundigen
  We spreken jouw taal. Onze coaches zijn ervaren (thuis)verpleegkundigen en kennen het werkterrein waardoor ze zeer gericht coachen en adviseren. Met onze eigen ontwikkelde software vereenvoudigen we de communicatie en verlichten we de administratieve taken.
 • Onafhankelijk
  Onafhankelijk
  Je krijgt de gewenste ondersteuning, maar telkens met behoud van jouw eigen identiteit en stijl. Dankzij persoonlijk coaching, advies en een uitgebreid opleidingsaanbod heb jij alles in handen om jezelf en jouw praktijk naar een hoger niveau te tillen.
 • Op ons kan je rekenen
  Op ons kan je rekenen
  Als beroepsvereniging vertegenwoordigen we de belangen van zelfstandige zorgverleners in diverse overlegfora en beslissingsorganen. Ook engageren we ons in projecten die een meerwaarde betekenen voor de zorg in zijn totaliteit.
Software & coaching voor thuisverpleegkundigen

"Een persoonlijke aanpak gekoppeld aan integere en transparante samenwerking, dat is ZorgConnect!”

Marie

Blijf groeien met ZorgConnect

ZorgConnect Leren & Ontwikkelen

Levenslang leren is mogelijk dankzij ons uitgebreid aanbod van e-learnings, opleidingen en webinars. Van basisopleidingen waarin we de verpleegtechnische vaardigheden van je team opfrissen tot het uitgebreider ontwikkelen van persoonlijke competenties. Onze interne experten en externe docenten zorgen voor een ruime en gevarieerde kalender. 

Ontdek het opleidingsaanbod

24 uur op 24 beschikbaarheid

Door aansluiting op de zorgcentrale heb je de mogelijkheid om de patiënten van jouw praktijk aan te sluiten op de Z-Plus zorgcentrale. Zo garanderen we 24 uur op 24 beschikbaarheid in noodsituaties. Eventuele interventies worden uitgevoerd door Interventiedienst Thuisverpleging waar ZorgConnect is bij aangesloten. Jijzelf en je collega’s in de praktijk kunnen vrij beslissen om mee te werken in de pool van deze dienst. 

Meer info

Zorgconnect

Onze software: ean, powered by nurs-e

Het online opvolgen van al jouw patiëntendossiers, je werk als thuisverpleegkundige factureren en de tarificatie die daarbij komt kijken. ZorgConnect vereenvoudigt het administratieve takenpakket van zelfstandige zorgverleners met ean, powered by nurs-e. 

 

Meer info

software voor in de zorg - ean powered by nurs-e
Aansluitingsformules ZorgConnect
Lid worden van ZorgConnect
Lid worden

Ken je onze aansluitings­formules al?

Sluit je aan bij ZorgConnect en focus op je passie voor zorg. Hoe? Dat kies jij volledig zelf.

Praktijkcoach Leen

Sluit aan bij ZorgConnect

En focus op je passie voor zorg.

Leen