Dit maakt ons uniek

 • Vertrouwd team
  Vertrouwd team
  Onze teams zijn kleinschalig en lokaal verankerd. Hierdoor kan je rekenen op een vertrouwd gezicht om jouw zorg op te nemen.
 • Detailzorg
  Detailzorg
  Een goede behandeling vraagt tijd en die nemen wij. We luisteren aandachtig naar jouw noden en besteden aandacht aan elk detail van de zorg.
 • Verbindende communicatie
  Verbindende communicatie
  We nemen de regie op van jouw zorg. Dit betekent continu overleg met jou, de mantelzorger en de behandelende arts. We stemmen ook af met andere organisaties die hulp bieden aan huis.

Continuïteit van zorg

Jouw optimale en continue ondersteuning dat is onze zorg. Dankzij onze aansluiting op de zorgcentrale zijn we 24 uur op 24 beschikbaar voor noodsituaties.

Continuïteit van zorg
Jürgen de smet

"Jouw zorgen zijn onze drijfveer voor vandaag, gisteren en morgen."

Jürgen de Smet
Directeur ZorgConnect

Het ZorgConnect DNA

Passie

Als patiënt vorm je de kern van ZorgConnect. Gepassioneerd door ons vak stellen we alles in het werk om jou te voorzien van de beste zorgen. Van een luisterend oor tot de gewenste behandelingen, op ons kan je rekenen.

1

Zorgzaamheid

We zien het graag ruimer dan enkel de zorgvraag. Een persoonlijke aanpak met aandacht voor jou en je behoeften, dat is waar wij voor staan. We nemen onze verantwoordelijkheid om jou de beste detailzorg te geven die je verdient.

2

Integriteit

Het vertrouwen tussen jou en de zorgverleners is voor ons van cruciaal belang. Een klein en gekend team treedt op als betrouwbare partner en benadert elke situatie of vraag met een open blik. Samen denken we na over oplossingen en verbeteringen om jouw ervaring bij ZorgConnect te optimaliseren.

3

Missie

ZorgConnect is een onafhankelijke netwerkorganisatie die de toegang van de patiënt tot kwalitatieve thuisverpleging wil faciliteren en de thuisverpleegkundige zelf een zorginhoudelijke en administratieve ondersteuning biedt om kwalitatieve zorg uit te voeren.

We staan voor nabije zorg door een gekend gezicht, flexibel ingevuld op maat van de behoefte van de patiënt, waarbij de zorgverlener zich door de ondersteuning van ZorgConnect maximaal kan toeleggen op de zorg. Als beroepsvereniging voor zelfstandig verpleegkundigen hebben we steeds de belangen van deze bredere beroepsgroep voor ogen in elke samenwerking waarvoor de organisatie zich engageert.

ZorgConnect verpleger

Visie

ZorgConnect wil zich verder ontwikkelen tot een organisatie die als een betrouwbare en transparante partner deelneemt aan de organisatie van kwalitatieve en geïntegreerde zorg op lokaal niveau. Daarnaast willen we ook participeren in regionale structuren en samenwerkingsvormen.

Onze visie in de praktijk

Charter thuisverpleging

De visie en missie vormen onze basis, maar krijgen pas echt waarde wanneer we deze omzetten in de praktijk. Dat doen we onder andere door actief op zoek te gaan naar samenwerkingen met partners die op dezelfde manier naar zorg kijken.

Daarom plaatsten we als initiatiefnemer onze schouders onder het charter rond ethisch zorgondernemerschap. Hierin staat beschreven hoe thuisverpleegorganisaties of -praktijken zich dienen te gedragen bij een onderlinge samenwerking of ten opzichte van elkaars patiënten en zorgverleners. Het charter laten gelden als dé basis voor integere en kwalitatieve zorg, dat is de ambitie.

Lees meer

Christel helpt je graag verder!

Jouw zorg, dat is onze uitdaging

Op zoek naar thuisverpleging? Met onze brede waaier aan diensten kunnen we jou vast en zeker verder helpen

Christel