Hoeveel kost thuisverpleging?

De kosten van je thuisverpleging worden geregeld via de derde-betalersregeling. Dat wil zeggen dat je ziekenfonds de factuur voor je verpleging betaalt. Jij hoeft zelf niets te betalen. Ter info krijg je elke maand een overzicht van de geleverde prestaties.

Dagelijkse zorgen hoeven niet altijd groot te zijn, maar vormen wel de basis van de persoonlijke hygiëne. Daarnaast zorgt het ook voor een betere bescherming van het afweersysteem waardoor de verspreiding van ziektekiemen wordt tegengegaan. We bekijken welke zaken zelfstandig lukken, wat onze zorgverleners overnemen en waarbij eventuele hulpmiddelen nodig zijn. Wassen, kleden, algemene mondverzorging en opvolging van huid en nagels vormen de basisonderdelen van deze zorg. Wanneer meer specifieke zorg nodig is, bekijken we samen hoe we deze kunnen inschakelen.

Zorgconnect

Hoe kunnen we jou helpen?

  • Wassen en kleden: de dag op een hygiënische manier en met een fijn gevoel starten en/of eindigen. Dit omvat: huid en haren wassen, tanden poetsen en uit- & aankleden. 
     
  • Huid en nagels: controle en verzorging van de huid en nagels. Bij eventuele nood aan uitgebreide zorg, verwijzen we door naar manicure en/of pedicure. 
     
  • Mondverzorging: algemene check-up van het gebit en verzorging van de tanden. Bij eventuele nood aan meer specifieke zorg, verwijzen we door naar een tandarts of mondzorgdienst. 
Christel helpt je graag verder!

Jouw zorg, dat is onze uitdaging

Op zoek naar thuisverpleging? Met onze brede waaier aan diensten kunnen we jou vast en zeker verder helpen.

Vragen over hygiënische zorg? Christel helpt je graag verder