Hoeveel kost thuisverpleging?

De kosten van je thuisverpleging worden geregeld via de derde-betalersregeling. Dat wil zeggen dat je ziekenfonds de factuur voor je verpleging betaalt. Jij hoeft zelf niets te betalen. Ter info krijg je elke maand een overzicht van de geleverde prestaties.

In deze moeilijke levensfase stellen we jouw comfort binnen een vertrouwde omgeving voorop. In overleg met jou, de artsen en de mantelzorger volgen we de zorgnoden nauwgezet op en ondersteunen waar mogelijk.

Onco@home

Hoe kunnen we jou helpen?

  • Pijnbestrijding: om de levenskwaliteit zo optimaal mogelijk te houden, doen we er alles aan om de pijn onder controle te houden of te verminderen.
     
  • Toediening medicatie: in overleg met de behandelende arts zorgen we voor medicatie die de pijn kan onderdrukken of wegnemen.  
     
  • Hygiënische zorg: wassen, kleden, algemene mondverzorging en opvolging van huid en nagels vormen de basisonderdelen van deze zorg.
     
  • Emotionele steun: we maken tijd voor meer dan jouw zorgvraag. In deze moeilijke periode kan je altijd op ons rekenen voor een luisterend oor of deugddoende babbel.  
Christel helpt je graag verder!

Jouw zorg, dat is onze uitdaging

Op zoek naar thuisverpleging? Met onze brede waaier aan diensten kunnen we jou vast en zeker verder helpen.

vragen over palliatieve zorg? Christel helpt je verder